Ефективна защита от DDoS

Нашата фирма защитава уебсайта Ви срещу най-големите и най-умните DDoS заплахи, включително атаки в мрежата, протокола и приложенията.
Услугата ни автоматично и прозрачно смекчава всички атаки, което не води до прекъсване на бизнеса. Разполагаме от екип за сигурност, които е на разположение 24×7 и 99,999% ъптайм.

ОБШИРНА ЗАЩИТА
Ние защитаваме уебсайта Ви срещу всички видове DDoS заплахи, включително мрежови атаки от Sloworis, ICMP или TCP & UDP и атаки на приложенията, като GET flood, които се опитват да запълнят сървърните ресурси. Услугата ни открива и смекчава както кратки мигновенни атака, така и усъвършенстваните такива, които експлоатират уязвимостите на приложението и уеб сървъра.

МРЕЖА С ВИСОК КАПАЦИТЕТ
Тъй като размерите на мрежовите DDoS атаки, като SYN флуд и DNS амплификации, продължават да растат, бизнесите се нуждаят от значителен капацитет на мрежата, за да смекчат всяка възможна заплаха. Нашата фирма предлага голям капацитет за осуетяване на мулти-гигабитни атаки.

ПРОЗРАЧНО СМЕКЧАВАНЕ НА АТАКИТЕ
Ние защитаваме Вашия сайт не само от пълно отказване на услугата, но и от смущения, свързани с атаките за разпределен отказ на услуга, смекчаване на фалшиви позитиви и т.н. Предлагаме прозрачно смекчаване с по-малко от 1% фалшиви позитиви без да унищожаваме нормалния потребителски трафик по какъвто и да е начин . Това ви позволява да се наслаждавате на истинската защита, дори и при дълги атаки, без да нарушавате бизнес ефективността си.

КОНТРОЛ В РЕАЛНО ВРЕМЕ
Нашата услуга за наблюдение и контрол в реално време поддържа процеса на смекчаване чрез осигуряване на точна видимост в трафика на слоя с приложения . Чрез таблата за управление на можете да наблюдавате DDoS атаки в реално време, да анализирате зловреден трафик и да коригирате мерките за сигурност, като същевременно се възползвате от обратна и точна информация на живо за всяко предприето действие.

БЛОКИРАНЕ НА ВСЯКАКЪВ ВИД АТАКА
Услугата за защита от DDoS може да открива и блокира следнит атаки. Обърнете внимание, че ние посредничим при заявки в мрежата, така че всички атаки на мрежовия слой никога не се препредават към сървърите на клиента. Затова защитата ни ще смекчи всички атаки на ниво мрежа.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Няма коментари on "Ефективна защита от DDoS"

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *