Какво представлява синастрията?

От както свят светува междуполовите връзки, преминали в семейство и създаване на потомство са вълнували хората. Често в античността единственият начин да разберем дали сме подходящи за даден човек са били съветите и напътствията на астролози, гадатели и оракули. В днешно време много по-професионално тези съвети може да получите от психолог. Той ще Ви даде ясна оценка, на база Вашата същност и търсене дали даден партньор е подходящ за връзка и може ли с него да изпитате щастие напред във времето.

Но да се върнем към момента, в който психологията и науката за душата не са били така развити. На помощ в ситуацията са били знаците и символите, които една астро карта ни осигурява. Напасването и препокриването на две астрологични карти е синастрия. Това е дял от астрологията, който може да даде повече информация за това дали двамата партньори са подходящи един за друг и какво е тяхното съвместно бъдеще. Този метод е изключително разпространен и все още така търсен. Същността на синастрията е базиран на рождените карти и информацията в тях. Тук за разлика от други дялове на астрологията не се вземат предвид прогностичните карти на партньорите. Идеята е да бъдат сравнени и анализирани техните рождени карти.

Синастрия е метод, който може да даде много аспекти на предстоящите взаимоотношения. Там могат да бъдат забелязани предстоящи несходства, водещи началото си от базисните търсения на отделните партньори. Те разбира се, могат да бъдат фатални, ако принципно човек не е склонен да промени някои от възгледите си или средата, в която живее не позволява изместване на центъра от една душевна черта към друга. Има много доказателства за това, че синастрията доказва предстоящите проблеми във една семейна двойка и предлага възможността те да бъдат предотвратени.

Разбира се, за тези които вярват, че промените за техният начин на живот и вярват в това, че сме динамични същности, би могло синастрията да бъде повод за сериозно преосмисляне на житейските ценности, както и сигурен начин за създаване на здрави основи в едно бъдещо партньорство. Добре е да се знае, че дори и двете рождени карти да се различават коренно една от друга в много посоки, връзката между партньорите не е задължително да бъде обречена на крах. Напротив, синастрията показва, че липси в картата на единия, могат да бъдат компенсирани от картата на другия. Това е сигурен начин, чрез който хората учат основите на една здрава връзка, а именно желанието да влезеш в синхрон и да допълваш, там където партньора ти няма какво да предложи и обратно.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Няма коментари on "Какво представлява синастрията?"

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *