Луксозните дамски шалове

Шалът е един от най-популярните аксесоари за покриване на главата. Използван през лятото главно за защита от слънчеви лъчи и замърсяване, той може да бъде много полезен от гледна точка на модата. Въпреки, че слагате шал на главата ви най-вече за защита, носенето му около врата или върху тоалета, е начин да се добави стил към вашето облекло. Малкият и лесен за използване шал, е по-подходящ от всеки друг аксесоар, за да промените изгледа на дрехите си. Той ви дава уникален и стилен външен вид, който внася нотка на индивидуалност.

Красива лента за глава

Вземете шал, за предпочитане мек или копринен. Нека бъде съответстващ на вашето облекло. Завийте го около главата си, оформяйки външната част на цилиндър от тъканта. Вашата лента за глава е готова да бъде вързана. Поставете я на желаното разстояние от линията на косата и я завържете на върха. Можете да я завържете в центъра на врата, под косата си или към задната страна на някое от ушите си, ако искате възелът да не бъде видим. Спускайки се на вълни, шалът ще допълни вашите дрехи и ще ви придаде модерен външен вид. Можете да експериментирате, като свържете малки или големи възли. Можете, също така, да увиете шалчето върху готовата лента за глава и да го носите. Това ще гарантира, че тя не се плъзга и лесно можете да я махнете и да я върнете обратно. Това е класически аксесоар за коса, който създава свеж и ретровдъхновен вид.

Възел на пони

Вземете подходящ шал и го завъртете, за да образувате цилинтър. Завържете ниска опашка и просто вържете краищата на шалчето около опашката, така че възлите да са от горната страна на понито и нейните краища да се простират от двете страни. Друг начин е по-нататъшното преплитане на опашките в плитка. Това ще изглежда страхотно при дълга коса.

Моден възел

Вземете дълъг шал и го сгънете хоризонтално. Уверете се, че краищата съвпадат перфектно. После го сложете около врата си, отзад, така че и двата края да са от предната страна. Направете двата края еднакви и просто завържете възел в предната част на врата си. Това изглежда най-добре с широки и дълбоки линии на врата. Можете да изпробвате много вариации в този стил.

Друг начин е да завържете възел от едната страна на врата си и да оставите единия край да виси от предната, а другият от задната страна. Това изглежда страхотно, с пъстър тоалет.

Друг начин е да го завържете около кръста на полата или джинсите като фънки колан. Можете, също така, да го сгънете диагонално и да завържете обикновения възел от едната страна на талията си. Това обикновено се използва за освежаване на панталони.

Източник: stylezone.bg

 

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Няма коментари on "Луксозните дамски шалове"

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *