Модерните видове спално бельо според материята на изработка

Без значение дали търсите евтино спално бельо, 3D спално бельо, или спално бельо лукс, определено ще се сблъскате с модерните тенденции в продажбата на спално бельо, които сериозно се различават от тези дори само преди 10 години. Дори и онлайн пазаруването на спално бельо да има заслуга за това, то по-голяма част се дължи на усъвършенстването на технологиите на изработка, на създаването на евтини и издръжливи синтетични тъкани, които също заливат пазара.

 

Незалязващ тренд както по света, така и в България е спално бельо 100% памук. Той е класика за спалнята и българските семейства с удоволствие се позволяват комплекти спално бельо от памук. Като дори не толкова окраската му е водеща в избора, колкото качествата на памучната материя и дългата традиция. Ранфорс 100% памук е точно модерната линия в спалното бельо, независимо дали е в комплект, или е за олекотени завивки.

 

Друг тренд на спално бельо, който също е много традиционен в България е вълнено спално бельо, но за разлика от традиционните български мотиви, вече има спално бельо от вносна и екзотична вълна. Именно тя е сред модерните тенденции в продажбите по света.

 

Постепенни преминаваме в синтетичната линия спално бельо става чрез спално бельо от памучни смеси. Това значи процентово съотношение на памука с полиестер. Този вид спално бельо  обединява качествата на двата вида материи и създава един хибрид с повече здравина и по-лесно за пране, но с по-малко топлинна изолация. Смеската се нарича поликотън и все пак, изборът винаги е ваш. 

 

Това, на което ще обърнем внимание е, че полиестерът създава микрофибърната тъкан, която също е много модерна за правене на спално бельо и много предпочитана на съвременния пазар. Тя е много здрава, много лесно се пере, но е по подходяща за сезони с умерени температури, защото няма тази топлинна изолация като при памука. Микрофибърното бельо също е много добра линия евтино спално бельо, но и много подходяща тъкан за най-различни виртуозни изпълнения за 3D спално бельо.

Total 2 Votes
1

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Няма коментари on "Модерните видове спално бельо според материята на изработка"

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *