Мъжки дрехи за коктейл

suit1Облеклото за коктейл за мъже, предложено в настоящата публикация, може да ви даде добра представа за това какво е добре  да се купува или как да приспособите следващите си официални мъжки дрехи под формата на безупречно конструиран мъжки костюм. Въпреки, че идеята за спортна жилетка под сакото ви, може да изглежда малко прекалено за коктейл, тя работи добре при по-възрастните господа или при тези, които обичат класическата изтънченост. Можете също да използвате цветовете на сезона като пепелно сиво или въгленово черно. А вечерното сако е любимо на дамите, със своята елегантност и висок коефициент на стил (в стила на James Bond).

Костюмът е много повече от прилепнали по тялото дрехи. Той е знак за изискан вкус и самочувствие, които осезаемо се усещат. Накратко, костюмът е инвестиция! Луксозният костюм може да ви струва стотици, но никога няма да се намери втори  като него – освен, ако, разбира се, се намери брилянтен шивач да имитира стила ви. Докато ние обичаме образа на лошото, разглезено момче с разкопчана на гърдите риза в лаконично официален стил и в безгрижна поза, ние сме разколебани дали да не приемем със същата доза уважение някого, който е облечен по всички правила „на етикета”. Нека да направим лошото момче изискан джентълмен в деня, в който трябва да отидем на коктейл. Тук уместно идва въпроса за обяд или за залез слънце ще трябва да се избира костюма. Ако партито е вечерно в жанр „Soirée”, тогава нека градското момче да се преобрази в почтен гражданин, носещ вратовръзка.

Нека да не мислим за костюма като за скучно допълнение към нечия визия, а за нещо, което ни кара да се вълнуваме повече, защото той създава имиджа на джентълмен. Използвайте забавни щампи и фънки цветове. Те работят добре за костюми в сиво, бежово и всичко в ахроматичната гама. За кафяви и черни костюми, е добре да се заложи на сложно замислените комбинации или пастели като розово, светло зелено, светло синьо, екрю, бледо жълто и пр. Онлайн списанията и електронните медии предлагат много полезни съвети за това как да се обличате в костюм и да се откроявате, включително запознаване с етикета, правилата и насоките за мъжа, който трябва да избере класически костюм.

Източник: мъжки дрехи от MODERNO

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Няма коментари on "Мъжки дрехи за коктейл"

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *