Нарисувани стени в банята

banqУморен ли сте от скучните боядисани в болнично бяло стени в банята си? Те лесно могат да бъдат превърнати в произведение на изкуството с помощта на стенописа. Рисунки и стил е най-добре да си подберете вие. Стенописа може да бъде както цветя в духа на Арт Нуво, така и антични орнаменти или ярко шокиращи графити.

Страхотна идея е наистина да направите вашата баня уникална и дори произведение на изкуството. Можете да повесите на стената на това помещение живописен пейзаж или натюрморт, след като го защитите заедно с рамките от влага, но най-добре е да се украсят самите стени с мозаечни картини или дори оригинални картини, които не се влияят изобщо от влага и температурни промени.

За целта най-добре е да се обадите на професионални художници или поне да се възползвате от техните съвети, как да се направи един стенопис издръжлив и дълготраен. В една просторна баня, можете да сътворите каквото си поискате. Можете да украсите цялата стена във венецианска мазилка или фигуративни мозайки. Отличен мозаячни картини можете да си подберете в каталозите на Bisazza и Sicis и да украсите пространството с антични портрети, архитектурни скици и прекрасни цветя в модерни разцветки. Днес се връща модата на реализма и живописта. Сега ние сме в състояние да забавляваме себе си себе си и нашите гости с необичайни образи, които създават прекрасната илюзия за реалност. Така например може да бъде създаден супер-реалистичен пейзаж, както той се вижда от прозореца или дори сложно нарисуван натюрморт с красива ваза. Друг модерен вариант – Стенен ръкопис с модели от естествен камък. Можете да създадете илюзията за бяла кариерен мрамор с черни жилки или пейзажен яспис или красиви орнаменти от благороден оникс. Всички тези стенописи и мозайки, когато са добре осветени със специално осветление, ефектът им става още по-грандиозен!

Total 1 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Няма коментари on "Нарисувани стени в банята"

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *