Как да премахнем парафин от мокет или мебел

премахване на парафин от мокет или мебел

За да премахнете парафина от мокет или мебел, всичко от което се нуждаете е кафява хартиена торбичка и ютия. Става също и по-мек лист хартия

1. Отворете чантата, срежете я ако трябва, за да покрие наравно и навсякъде петното.

2. Сложете кафявата чанта на пострадалия мокет или мебел, ако има надписи по хартията, нека те да не са на мокета.

3. Нагласете ютията на средно ниво и я включете. Позволете малко време, за да загрее ютията.

4. След като загрее ютията, поставете я върху капналият парафин и движете ютията напред и назад. Ютията не бива да влиза в директен контакт с килима, само с хартиената чанта. След като се сгрее парафина, той ще започне да се абсорбира от хартията.

5. След като се появи тъмно петно на хартията, преместете суха хартия отново върху капналия парафин и продължете да местите ютията върху поражения район.

6. След като вече няма абсорбирани петна по хартията сте премахнали парафина напълно. дезинфекция
За да премахнете парафина от дървото, сложете наелонова торбичка с лед върху капналия парафин, докато парафина стане трошлив, за да се отчупи. Мраморни и гранитни подове

Тъй като мрамора и гранита са чувствителни при чистене, имат нужда да бъдат почистени с неутрален препарат, след това да бъдат полирани. Има препарати за реставриране на одраскани и помътнени каменни повърхности.

Почиствайте със спрей с обикновен почистващ препарат и мека кърпа. Винаги поддържайте района, който почиствате влажен. Не използвайте праховидни препарати, телени четки или гъби. Ако повърхността изглежда мътно и не така свежо и след почистване, използвайте полиращ препарат, за да върнете блясъка. Полир за автомобили или силикон ще запълни малки драскотини по мрамора и ще възстанови блясъкът.

Ако имате нужда от професионална помощ при почистването на мебели или килими, посетете този уебсайт:

http://sunshinebg.com/

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Няма коментари on "Как да премахнем парафин от мокет или мебел"

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *