Справяме се с най-често срещаните проблеми, които една жена има със своите дрехи

problemi  Всяка една жена се е натъквала на какви ли не проблеми с дрехите и облеклото си. Перфектна визия няма. Тя се постига. А и това наистина е рядкост. Все пак, не е изключено да се доближите до нея – особено ако се опрете на нашите съвети. Днес ще се занимаваме именно с най-често срещаните проблеми, които жените срещат с техните дамски дрехи, като ви предложим и съответните лесни разрешения за тях:

 
1. Сутиенът се подава през потника или роклята
Това не е нито красиво, нито стилно. Освен това, говори за лош вкус в избора на бельо за дадена дреха. Обаче не е изключено да поправите грешката си – дори ако изборът ви наистина е грешен. За да скриете сутиена и той да не се поддава от потника, просто свържете двете презрамки с безопасна игла или карфица.

 
2. Да изхвърля ли тесните обувки или да се мъча?
Не правете нито едното, нито другото. Можете да разширите любимите си, но тесни обувки бързо и лесно и то без да посещавате обущар. Просто напълнете една торбичка с вода, сложете я във всяка обувка и пъхнете целия чифт в камерата за една нощ. На сутринта вече ще можете да сложите обувките, без да ви стягат и измъчват!

 
3. А ако ми се скъса чорапогащника на важна среща?
Добре е в такъв момент да имате безцветен лак в дамската си чанта. Намажете цялата дупка и бримка с него и ще избегнете по-големи поражения!

 
4. В случай, че не се справяте с гладенето, а на работното ви място е установен строг официален дрес код…
Можете да пробвате следния трик: за да ви спори гладенето повече, когато вадите ризите от пералнята, закачайте ги на закачалки, докато се сушат!

Total 1 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Няма коментари on "Справяме се с най-често срещаните проблеми, които една жена има със своите дрехи"

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *