Какво печелите с професионален домоуправител

Ежедневните проблеми на работата и в семейството не оставят време за поглед върху състоянието на общите части в жилищните сгради. Всеки си има виждания за своята собственост, а общата не е грижа за никого. Поради тази причина често има междусъседски спорове, а хигиената е до последно занижена. За да се намери решение на проблемите, свързани с общата собственост, е необходимо да се ползват услугите на професионален домоуправител.

Промените в начина на живот, наличието на големи жилищни кооперации с много собственици на жилища налагат навременни решения на проблемите. Това може да се постигне само с едно качествено професионално управление, при което строго се спазват изискванията на закона за етажната собственост. Професионалният домоуправител регулира управлението само на базата на закона и не може да бъде обвинен в пристрастност, защото е външно платено лице.

За да се възползвате от услугата разгледайте предложенията за професионален домоуправител цени и ще се убедите, че това е изгоден вариант. Загубата на време за търсене на фирма за чистене, за някакъв ремонт няма как да се компенсира. Платеният домоуправител ще се справи с всички задачи, защото фирмата има готовност за всяка услуга. Сега вече се решава по законен ред въпроса с нередовните платци.

Всички въпроси, свързани с поддържане на общата собственост се поемат от професионалния управител. Той е лицето, което плаща всички общи сметки, събира от собствениците необходимите средства, води домовата книга и отчита всички приходни и разходни документи.

Почистването на стълбище, мазе, двор се осигурява от платения управител. Поддържането на асансьора в добро състояние, осветление на стълбището също са негови задачи, той проверява изпълнението на договора от страна на фирмата за поддържане на асансьора, както и за редовните технически прегледи.

За да се решават по този начин е необходимо да се сключи договор с фирма за професионално управление. Собствениците, избрали професионален домоуправител са много разумни, защото много добре знаят, че това е най-правилния начин за управление на общата собственост. Като плащат ежемесечните си задължения те инвестират в спокойствието си и сигурността на всички работещи системи. На всичко е ясно, че само човек на заплата може да решава всички възникнали проблеми, да се грижи всички ремонти да се правят навреме и качествено.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Няма коментари on "Какво печелите с професионален домоуправител"

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *