Туники големи размери – без грешки в избора

Когато по-закръглените дами си избират дрехи, пред тях има две задачи. Първото е с помощта на кройката и материята да се прикрият всички видими недостатъци на фигурата, а второто е да не изглеждат облечени в провиснали дрехи поради липса на избор.

Туниките големи размери са спасение за пълните жени не само през лятото, но и по всяко време на годината. Те са подходящи за всеки ден и за тържествени поводи, защото създават красив моден вид, скривайки проблемите на фигурата.

Предимствата на туники големи размери е стилното многообразие и възможните варианти на съчетаване, което открива пред жените врата към света на стилния вид.

Туниката е дреха, която може да предаде делови вид, както и освободена от изисканост лятна или вечерна не ангажираща блузка-туника. Може да бъде строга риза за офиса, женствена блузка-туника, полупрозрачна с ръкави или лятна удължена риза с бродерия по ръба. Всички тези модели могат да бъдат съчетани в различни варианти и това прави туниката основна в гардероба на пълните жени.

Най-разпространените туники големи размери, които единодушно се ползват с oдобрението на жените, това са шифоновите модели, които завладяха улици и плажове с настъпването на лятото.

Ако пълнотата е определено в горните части на тялото, то в никакъв случай не трябва туниката да служи като някакво наметало – небрежно и без стил. Добре е да се избере красив модел с подходяща кройка и материя, който да е в полза на фигурата, а не в нейна вреда.

Може да се избере туника с вкаран шнур или ластик, която ще очертае талията като прикрие нейната закръгленост и подчертае красивите гърди.

Женските туники големи размери с леко разкроени ръкави дълги или къси винаги предават нов изящен силует.

Туниките-пелерини представляват нещо като лятно пончо. Тези версии се харесват на много жени. Добре стоят на жени, които не са с големи гърди, в противен случай горната част на тялото ще изглежда свръх масивна. Подобна едноцветна туника е подходяща за вечерна, комбинирана с панталон или пола-молив, ако позволява вида на краката. Обличайки такава туника, трябва да се подбере подходящия модел чанта, като за предпочитане са миниатюрните модели.

Красивите туники големи размери могат да се изработят от фин памучен плат, като качеството му бъде избрано много внимателно. Те са подходящи за прохладно лято, късна пролет и ранна есен, умело комбинирани с джинси или дънки.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Няма коментари on "Туники големи размери – без грешки в избора"

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *