Уеб дизайн

Напълно е ясно, че компаниите на пазара по изработка на сайтове и уеб дизайн, се надпреварват да обясняват много преди клиентите да са отишли при тях, какво всъщност е това web design, сложно ли е и как той се различава от това, което мислим за него. Нека си представим дизайнерската работа в други области. Например в модата, ако дизайнерът гледа на своята работа, като само на слагане на някакви дрехи върху модела, то той ще бъде посредствен дизайнер, същото важи и за уеб-дизайнера – ако той само чертае някакви графики и те се превръщат в сайт без да е вложена мисъл, послание, то това си е посредствена работа, както и да се погледне.

Потребителите, които ще дойдат на сайта, няма да гледат в детайли вашето оформление, вашия уеб дизайн, а ще гледат колко бързо и лесно се носят из сайта, лесно ли се навигира, какви са иновациите в него. Ако вътре няма информация поднесена със стил, финес, информация ясно изложена без да се налага сложна археологическа работа, за да се намери, то сайтът автоматично попада в категорията слаб, а клиентът отдавна се е насочил към друга опция, или същата опция, но при друг търговец, който предлага конкретната информация, в достатъчно добра перспектива и изпълнение.

Професионалният поглед и качественото изпълнение на уеб дизайн, не биха позволили това да се случи. Първо, защото вие сте вложили парите си в този сайт и второ, защото това е смисълът да се прави уеб дизайн по начало, да се покажат индивидуалните качества и характеристики на всеки конкретен субект, който се изявява в мрежата. Уеб дизайнът е отговорност, която се върши в най-малките подробности. Клиентите ще разполагат с мостри през времето, в което сайтът ще се изработва и ще могат да се намесват в процеса, ако са забелязали нещо нередно, нещо, което не искат да изглежда ‘по този начин’.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Няма коментари on "Уеб дизайн"

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *