Duravit L-Cube – правоъгълна мебел за баня

131112  Нищо излишно няма в колекцията от мебели за баня „Ел Кюб“ (L-Cube) от „Дуравит“ (Duravit) в проекта на Кристиан Вернер. Посетителите на изложението в Москва „MosBuild 2015“ имаха възможност да разгледат пъзела от обичайните правоъгълни минималистични мебели, подредени в невиждан до сега вариант за баня.

За своята колекция Кристиян Вернер споделя: „Най-хубавият момент – това е прозрението, когато на хартията изобразиш нещо ново, което до този момент не е съществувало в този си вид.“

 Мебели без дръжки – простота, спокойствие, яснота
С няколко думи, колекцията от мебели за баня L-Cube на Duravit може да бъде описан като: простота, спокойствие, яснота и пространство за съзерцание. Всички „ненужни“ елементи са елиминирани, оставяйки простичката красота, която е неразделна част от функционалността, с вложен в нея смисъл. Може да се предположи, че „L“ в колекцията е не само част от името й, но и символ на правия ъгъл.

Колкото по-малко неща, разсейват човек в банята, толкова по-вероятно е той наистина да се отпусне и да се отдаде на релакс в нея. В същото време, гладките и правоъгълни мебели не трябва да се сливат със стените на помещението.

Уникалните характеристики на мебели L-Cube не се сливат с атмосферата на банята. Те могат да бъдат открити в сянката между плота и чекмеджето, например.

Минималният брой на елементите на дизайна създава и елегантния стил на L-Cube. Те не са просто мебелите, които като „платформа“ обединяват банята със санитарният фаянс, смесителите и аксесоарите.

 Индивидуалност в модулният комплект
Да изградиш образа на банята от мебелни модулни единици като градивни елементи, е достатъчно разпространена идея. Още един вариант на тази идея е именно L-Cube от Duravit, която без проблем предизвика възхищението на ценителите на съвременните гъвкави интериорни решения.

Тези модули позволяват всякакви комбинации, които могат да се прилагат според индивидуалните желания на собствениците на апартамента, къщата, хотела или някакъв друг търговски обект.

Total 1 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Няма коментари on "Duravit L-Cube – правоъгълна мебел за баня"

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *