Преждевременна еякулация

267 0

Проблемът с преждевременната еякулация е проблем не само за мъжете, но и за техните сексуални партньорки. На първо място ще се опитаме да дадем правилно определение за преждевременна еякулация. Мъжът страда от преждевременна еякулация, ако не може да задържи процеса на семеизпразване до подходящия момент за самия него. Забележете, подходящият момент  за него, а не за нея!

Това е много съществена разлика. Като правило, жената не е в състояние да достигне до оргазъм при всеки сексуален акт. Мъжът, от своя страна, не е длъжен да поддържа ерекция всяка нощ, за да удовлетвори своята партньорка. Жените искат максимално да се насладят на секса, независимо от това, дали достигат до оргазъм или не, а мъжа трябва да полага всички усилия, за да усвои методиката на достойно встъпване и дългосрочно поддържане на своята форма.

Колко време мъжът  трябва поддържа ерекция?

Това го решава той. Ако неговата половинка достига до оргазъм 20 минути след началото на половия акт, мъжа трябва да се стреми към такава продължителност. Ако при нея не настъпи оргазъм, може да са достатъчни и 10 минути. Важно е да се научи да контролира времето, в което ще настъпи кулминационния момент. След това мъжът сам ще реши, кога да финализира половия акт, а еякулацията няма да настъпи под влияние на обстоятелствата и против неговото желание. Подобно на други сексуални разстройства, преждевременната еякулация може да бъде изразена по различен начин. При някои мъже страданието е толкова сериозно, че даже не успяват да проникнат във влагалището на жената. Други финализират буквално в панталона от едната мисъл за предстоящ полов акт. Но дори и тези, които издържат в продължение на 15 минути, страдат от преждевременна еякулация, ако искат да удължат акта с още 5 минути.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

No Comments on "Преждевременна еякулация"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>