Прическа за всеки ден

171 0

Ежедневието ни е натоварено максимално и ни остава все по-малко и по-малко време, което да посветим на външния ни вид. А всички знаем колко е важен той и имаме желание да го поддържаме перфектен. Как да съчетаем тези два момента?

Избирайки лесна за поддържане прическа за всеки ден, която не ни отнема много време. Вместо сутрин да стоите с часове пред огледалото, опитвайки се да подредите непокорните кичури с помощта на редица препарати, уреди и аксесоари, изберете прическа, подходяща за вашия тип коса, която ще поддържате лесно и бързо.

Ако косата ви е къдрава!

Когато избирате лесна за оформяне прическа за всеки ден на къдравата коса, противно на очакванията няма да бъдете затруднени. Въпреки, че като цяло къдравата коса е трудна за поддържане, когато става дума за нейното всекидневно оформяне, това не е така. Независимо от дължината на косата ви, едно намазване и намачкване с пяна или просто с балсам ще бъде достатъчно, за да оформи къдриците ви. След това с помощта на фиба приберете излишните коси или сложете диадема или лента за коса. Може и да завържете косата на висока опашка и да разрошите къдриците във всички посоки.

Ако косата ви е права!

Правата коса е изключително леска за поддръжка, особено когато става дума за прическа за всеки ден. Достатъчно е фризьора да ви оформи косата добре и поне един месец прическата ви е перфектна. Ще ви трябва само един гребен и евентуално аксесоар.

Ако косата ви е чуплива!

Тук подстрижката е решаваща, от нея зависи и по нататъшното оформяне на прическата. Вариантите са отново намачкване с пяна до образуване на къдри и обем или изправяне с преса. Изберете това, което харесвате повече или се спрете на прическа, която търпи и двата варианта. Имайте предвид, че оформянето ще ви отнеме повече време, но за това пък и резултатът ще си заслужава.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

No Comments on "Прическа за всеки ден"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>