Прическа за къса коса

220 0

Все повече дами оставят дългите, тежки и трудни за поддържане коси в историята и се оглеждат за подходяща прическа за къса коса. Тя осигурява лекота, особено в горещите летни дни, комфорт и свежест. Потенето в скалпа на главата изчезва, от там и неприятната миризма. Вече ги няма оплетените и късащи се краища, който пречат на разресването и придават хвърчащ вид на косата. Предимствата на късата коса са много, а най-голямото, от тях е лесната поддръжка. С нея си спестявате часовете прекарани в банята в миене, правене на маски, а след това сушене и оформяне. Прическа за къса коса може да оформите за няколко минути, с помощта на малко пяна, гел или вакса. Спестявате си сешоар, преса, ролки и т.н. досадни процедури.

Освен това късата коса подмладява визуално човек и му придава младежки чар. Небрежно разрошените коси ще свалят поне 5 години от възрастта ви и ще ви направят блестящи.

Противно на повечето мнения, съществуват и официални прически за къса коса, които дори не са трудни за изпълнение. Ако сте поканени на коктейл, вечеря, сватба или някакъв друг официален повод, не се притеснявайте за косата ви, има хиляди начини да й придадете необходимия официален вид, дори може да си спестите ходенето на фризьор и сами да се справите с това.

Обикновено поставянето на един блестящ аксесоар е напълно достатъчно, за да промени излъчването ви и да ви придаде изтънченост. Фиби с малки, блестящи камъни, които са своеобразно бижу са чудесна кореспонденция между официалния ви тоалет и косата ви. Едно истинско цвете в подходящ тон с роклята ви, ще ви придаде ефирност и очарование. Когато става дума за прическа за къса коса, аксесоарът е просто задължителен.

Ако искате да сте чаровна и забележителна по един по-нестандартен начин, ако искате да ви е леко и прохладно, да си спестите часовете прекарани пред огледалото, но не на цената на добрия ви външен вид, прическата за къса коса е за вас.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

No Comments on "Прическа за къса коса"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>