Прическа за училище

211 0

„Каква прическа за училище да си направя?“ Този въпрос си задава всяка тийнейджърка, защото в тази възраст училището е мястото, където децата или вече младите дами прекарват по-голямата част от деня си. Освен, че учат там, те общуват помежду си и се забавляват. Това е мястото, където носят новите си дрехи и аксесоари и показват новите си прически.

Та каква е подходящата прическа за училище?

Зависи от темперамента и косата на момичето. Ако искате да се модерни и винаги актуални, задължително трябва да оформите своята коса по подходящ начин, съобразен с модните тенденции. Но това не трябва и да ви отнема прекалено време, защото все пак животът не е само поддръжка на хубав външен вид. Ние препоръчваме френското каре, като подходяща прическа за училище на момичетата, които искат да са модерни. Тя е сравнително лесна за поддръжка, стига косата ви да я позволява. Подходяща е изключително за прави коси. Ако вашата е чуплива се налага трайното й изправяне или сутрешното такова. То няма да отнеме много време, просто сутрин, преди училище минете с пресата през косата и тя ще се изправи и заглади.

Ако ли не държите на модата, а по-скоро на удобството, подходяща прическа за училище за вас е плитката. Тя може да бъде вдигната високо или сплетена ниско долу, може да е вдигната на кок или просто да пада, може да е обикновена плитка, рибена кост или някоя друга по-сложна, но и по-красива плетеница.

Когато в училището има по-специални поводи и празници, може да разнообразите прическата си. Ако до сега сте носили бретона си с фиба, пуснете го и обратното. Ако сега е бил пуснат, закачете го с красива фиба или приберете с диадема. Аксесоарите са с ключово значение и понякога променят цялостната визия независимо, че прическата не е променяна.

Заложете на тях и не ги подценявайте. Смело комбинирате цветове, фиби, диадеми, кърпи за глава, плитки, опашки, приставки на пресата и т.н.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

No Comments on "Прическа за училище"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>