Прическа с бретон

246 0

Ако ви е омръзнала прическата и искате промяна, поне в детайлите, то решението за вас е една нова прическа с бретон. Бретонът си остава винаги модерен, винаги актуален и лесен за поддържане за динамичния живот на съвременната жена.

Той е идеалното прикритие за малките бръчки по челото, има нещо хлапашко и закачливо и в крайна сметка – действа подмладяващо. Преди да изберете своята прическа с бретон, е добре да направите консултация със специалист. Ако вашият фризьор е такъв, то той винаги може да ви консултира при избора. Бретонът е подходящ за всеки тип и дължина на косата. Еднакво добре стои на прави, къдрави или само леко чупливи коси. Правилно подбран, той може да направи чудеса с външният ви вид. Може да го променяте всеки ден, като постигате различна визия, все едно сте с нова прическа, като истинска звезда.

Ако и вашият избор е прическа с бретон за новия сезон, то е добре да се съобразите с няколко важни и съществени елемента. Трябва да знаете какво искате – до колко голяма да е промяната и какъв ефект желаете. Един бретон, спускащ се плътно като блестяща завеса на челото придава много женственост и сексапил. Асиметричният и леко овалният бретон придават по-хлапашко и закачливо излъчване. Формата на лицето е следващият решаващ фактор. Дамите с класически овал на лицето могат да си позволят почти всички разновидности на класическата прическа с бретон – плътен, филиран, прав, асиметричен, на пластове и така на татък. На лице с кръгла или квадратна форма подхожда по-дълъг и леко асиметричен бретон или бретон на пластове. Ако имате по-издължена форма лицето, можете да създадете впечатление за овал с плътен бретон, под нивото на веждите, в съчетание с по-дълги кичури от страни.

Ефектът от промяната ще бъде забелязан веднага от близките и колегите ви. За вас ще остане приятната грижа да се наслаждавате на техните комплименти.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

No Comments on "Прическа с бретон"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>