Прическа с плитка

219 0

Хубавата, поддържана и красива коса е задължителна за всяка държаща на външния си вид и самочувствие жена. Независимо дали отивате на работа, на парти или просто до магазина, оформянето на прическата е задължително. За целта използваме редица уреди, аксесоари и козметички средства, но много рядко се сещаме за ефектната и безкрайно проста прическа с плитка. За нея не ви е необходимо нищо друго, освен мъничко време.

Съществуват стотици видове плитки. Любимите на всички деца и дами с младежки дух две плитки в стил „Пипи Дългото Чорапче“ са може би най-често прилаганите. Те прибират цялата коса, придавайки един закачлив вид на детето/жената, която ги носи. Любим аксесоар към тях е шапка или цвете в края на плитките.

Друга прическа с плитка е класическата плитка, сплетена долу ниско на тила. Тя е подходяща, когато косата ви пречи и искате да я приберете по някаква причина – топлото време, посещението на плаж, работа в кухнята. Ако вдигнете косата високо на главата и я вържете с ластик, преди да направите отново класическата плитка, ще имате съвсем различна прическа, също подходяща за по-горе изброените поводи. Изберете красива ластик в основата и гарнирайте с цвете зад ухото и ще получите подходяща прическа с плитка, не просто за кухнята, а и за разходка в горещ летен ден, за пазар, за излет и т.н.

Ако сте на почивка на море и имате дълги коси, почти сигурно е, че няма да устоите на изкушението и ще си направите много мънички плитки. Това е любимата прическа на младите момичета, които искат забавления и хубави емоции, без излишни грижи за косата. Правите прическата – и забравяте за нейната поддръжка за няколко седмици.

Съществуват доста различни прически с плитка, подходящи и за официални поводи, като сватби, коктейли, служебни вечери и т.н. Рибената кост е сред фаворитите и често бива избирана за такива поводи. Освен нея съществуват още десетки плетеници, който със своята красота очароват дамите. Обикновено самата плетка е достатъчна и няма нужда, от каквито и да е допълнителни елементи или аксесоари.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

No Comments on "Прическа с плитка"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>