Увеличаване на бюста без хирургическа намеса

188 0

Всеки мечтае за това, което няма, а почти всяка жена, която природата е ощетила откъм пищтна гръд, прибягва към помощта на естетичната хирургия. Силиконовата гръд е мечта не само за зрялата и раждала жена. Поставянето на силиконови импланти отдавна е приоритет и цел и на по-млади жени. Съществуват методи за сдобиване с желаната гръдна обиколка без намесата на скалпел. Преди да се пристъпи към този краен вариант за разкрасяване, може да се помисли и върху тях.

Някои популярни възможности – гелове, кремове, вакуум терапия, медицински препарати, специални сутиени.

Увеличение на бюста може да бъде постигнато с гелове, които служат за стимулиране на млечните жлези. Тази техника е безвредна и притежава дълготраен ефект. Кремовете за поддържане и корекция на формата на гърдите съдържат вещества, които поддържат еластичността на кожата. Те трябва да се използват постоянно, за да се получи желания резултат.

Вакуум терапията се основава на принципа на помпа. Всяка жена, която е раждала, е наясно с начина на действие. Недостатък на метод – не бива да се прилага продължително време.

Под медицински препарати, следва да се разбира:  прием на таблетки на хормонална основа, които подпомагат растежа на бюста. Преди приема на хормонални стимуланти, е необходим консулт с лекар. За получаване на желания резултат е нужно време (най-малко 3 месеца). Известно е, че тези „вълшебни“ таблетки не бива да се приемат продължително време. В противен случай може да се стигне до плачевни резултати.

Специалните сутиени служат за добиване на желаната визия. Те се шият с подплънки или силиконови подложки и спомагат за повдигане на гръдта и нейното визуално уголемяване. Този женски трик не изисква консултация с медик или страхотни парични вложения. Просто поставяте точния сутиен, който ще подчертае вашата гръд.

Хирургическата намеса с цел увеличаване на бюста не е решение!

Преди да прибегнете към крайни мерки опитайте посочените по-горе методики, може някоя от тях да се окаже вашата. Съществува вероятност, тялото да не приеме чужд „гостенин“, пък било то и желан. Последствията може и да се окажат непридвидими. И тогава..?!

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

No Comments on "Увеличаване на бюста без хирургическа намеса"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>