Целулит – лечение

777 0

Целулитът е придобил статут на световна епидемия сред женската половина от човечеството.

Средствата за лечение на целулит са разнообразни и могат да бъдат открити във всеки един магазин за козметика.

Какъв е съставът на тези продукти?

Можем ли най-накрая да кажем сбогом на омразната портокалова кожа по бедрата?

Как и доколко можем да разчитаме на антицелулитните продукти?

Състав на антицелулитните продукти.

Компонентите, които са включение в състава на антицелулитните средства не притежават дори половината от тези качества, които се тръбят от екрана на телевизора. Гръмките рекламни фрази, които внушават, че могат да избавят жената от целулит,  не бива да се вземат насериозно. Максимумът на който може да се разчита, прилагайки конкретните антицелулитни средства е: увеличение на интензивността и подкожната циркулация, подобрявайки еластичността и тонуса на кожата; премахване на излишната течност.

Безспорно активните съставки на антицелулитните кремове и масла, допринасят за процеса на отделяне на токсини, както и за ускоряване на метаболизма. Здравето и външната красота на кожата задължително се подобряват в резултат на действието на такива компоненти като етерични масла, кофеин, витамини, екстракти от лечебни растения или водорасли и минерални соли. Но това не е достатъчно за окончателното разрешаване на проблема с целулита.

Поставете си конкретна цел – да се борите с целулита.

Вашата цел – лечение на целулита!

Целта е набелязана. Важно е да не се проявява мързел. Резултат не се постига от хоризонтално положение на любимия диван. Както повечето проблеми и към разрешаването на този е необходимо да се подходи комплексно.

Отличните допълнителни антицелулитни средства се използват редовно по време на масаж. Правят се физически упражнения и се пристъпва към съблюдаване на добре балансиран хранителен режим.

Що се отнася до рейтинга на най-добър антицелулитен продукт – проучванията не дават конкретни резултати. Тук е нужен индивидуален подход.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

No Comments on "Целулит – лечение"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>