Четири характерни признака на „неподходящият“ мъж

216 0

Бурният романс приключва с бърз брак и още по-бърз развод. Оставате без нищо…и с разбити илюзии. Обвинявате себе си. Пропуснали сте някои „предупредителни сигнали“ или просто не сте ги отчели като такива. Вихрушката от романтика ви е заляла като на филм. Цветя и рози, кафе и … Вечери в скъп ресторант, лимузина, прегръдка, обяснение в любов … Уникална сватба, влюбени очи, меден месец… и всичко това за краткия период от 2-3-5 месеца. А винаги сте смятали, че любовта от пръв поглед не съществува!

Как се случи и кой е виновен?

Психолозите очертават няколко от най-тревожните сигнали, които подава „неправилният“ мъж.

Прибързани, форсирани отношения

Отскоро датираща връзка, а той вече е готов да ви запознае с неговите родители и да ви предложи брак. Това далеч не е повод за радост. Ако смятате, че отношенията ви се развиват твърде бързо, поговорете с партньора си за това. Истински влюбеният мъж ще ви послуша и ще се опита да намали темпа, а мъжа-хищник ще продължава в същия дух.

Склонност към „серийни“ отношения

Мъжете, склонни да скачат от една връзка в друга, много често се провалят. Не се спират, не мислят и след като приключи поредния страстнен романс – заменят го с нов такъв. Колкото повече връзки трупат зад гърба си, толкова по-интензивни са в действията си с всяка следваща дама. В последствие, мъжете – самосвали свалят цялата вина от плещите си и успяват да се съхранят.

Миналото

Проучете много добре неговото минало – отношения с противополжния пол, криминални изяви, психическо здраве. Най-добрият начин за предсказване на бъдещето, е внимателното изучаване на миналото.

 

Устойчиви модели на поведение

Голяма грешка при повечето жени: „Вярвам, че ще мога да го променя“. Голяма грешка и погрешен, типично женски мит. Хроничният женкар и вече безработният алкохолик – никога не се променят! Това са стабилни модели на поведение и нито вашата любов, нито достатъчната грижа или специализирана медицинска помощ ще могат да помогнат.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

No Comments on "Четири характерни признака на „неподходящият“ мъж"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>