90 дневна диета за отслабване

609 0

90 дневната диета е една изключително добре балансирана и високоефективна диета, подходяща за здравословно отслабване, което не би навредило по никакъв начин на нашето тяло. Тя е основана на принципите на разделното хранене и изключително проста. Състои се в редуването на т.нар. „четиридневки“, в продължение на 90 дни, когато и диетата приключва. След това се прави почивка от два месеца и при необходимост, може отново да се повтори.

Протеинов ден – през него се консумират основно протеини, като месо, мляко и млечни продукти, яйца, риба и морски дарове

Бобов ден – ядът се храни от групата на бобовите растения, като фасул, леща, грах и др. варива.

Въглехидратен ден – любимият на всички ден, в който се консумират пици, спагети, тестени храни.

Плодов ден – ядът се само плодове.

През всичките тези четири дни закуската винаги е плодова и нищо друго. Вечерята трябва да е два пъти по-малка, като количество от обяда и да е същата по състав. Т.е., ако на обяд сте изяли две пилешки пържоли, вечерята ви трябва да се състои от една. Можете смело да гарнирате с пресни салати през първите три дни от „четиридневката“. Консумацията на много минерална вода е препоръчителна, а алкохолът забранен.

След първият цикъл от 28 дни, следва един воден ден – двадесет и деветият. И така, след края на всеки следващ цикъл по още един, докато не финализирате диетата.

Благодарение на 90 дневната диета, хиляди хора са се преборили с наднорменото тегло и се радват на добра форма и здраво тяло. Това е режим на хранене, комбиниращ всички групи храни, не лишаващ организма ни от нищо. При него липсва досадното броене на калории, липсва чувството на глад, както и забраната за сладко. През въглехидратния ден спокойно може да си позволите парче торта или шоколад и да отслабвате с удоволствие, лекота и наслада към храната.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

About The Author

No Comments on "90 дневна диета за отслабване"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>